Brandpunt - Coffee / Laserlab / Exposition / Shop

Brandpunt - Coffee / Laserlab / Exposition / Shop Breda
Brandpunt - Coffee / Laserlab / Exposition / Shop Breda (2)

BRANDPUNT is de ontmoetingsplek in hartje Breda door haar energieke mix van cultuur en ondernemen, een winkel met unieke producten en een goede kop koffie of thee. Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken.

Brandpunt beschikt over een grote lichte ruimte die ideaal geschikt is voor exposities. De lange witte muren bieden de mogelijkheid een uitgebreide collectie schilderijen te exposeren. De dakramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Expositie van kunstwerken op sokkels is ook heel goed mogelijk door de brede opzet van de zaal.

De zwarte zaal achterin het pand is een uitstekende locatie voor presentaties of filmevenementen. De zaal is geheel zwart geverfd en is volledig te verduisteren. Door de beschikbare sfeerverlichting biedt deze zaal zich ook goed aan voor andere activiteiten.

Expositieruimte huren ?

Het is mogelijk om in BRANDPUNT evenementen zoals workshops, vergaderingen of borrels te organiseren. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig of voor grote groepen mensen de ruimte te bieden. Tevens hebben wij de mogelijkheden om evenementen ondersteunende horeca te bieden.

Meer weten over de mogelijkheden om te exposeren, een ruimte te huren of een evenement te organiseren bij BRANDPUNT?

Neem dan vrijblijvend contact met ons of kom even langs bij ons voor een rondleiding.

info@brandpuntbreda.nl
www.brandpuntbreda.nl
0767504146
Reigerstraat 16
4811 XB Breda

Openingstijden

werkdagen van 9.00 tot 18.00
weekend van 12.00 tot 18.00

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Design

Stuur een bericht naar Brandpunt - Coffee / Laserlab / Exposition / Shop