LauwPauw

LauwPauw Breda
Kunst geeft je een gevoel, of dat nu prikkelend of rustgevend is. Het kan een deurtje in je hart open maken en je thuis laten voelen. Deze ervaring kan heel persoonlijk zijn. Je kunt niet altijd uitleggen waarom maar een werk doet iets met je. Het mooie er aan is juist dat je dat niet altijd onder woorden kunt brengen.

Kunst kan iets verbeelden dat ontastbaar of niet in woorden te vangen is.

Mijn missie is om iedereen een gevoel van ergens bijhoren geven. Het gevoel dat je onderdeel bent van een groter geheel. Dit doe ik door het maken van inspirerende kunstwerken. Ook organiseer ik workshops waarbij de deelnemers altijd ervaren dat je ook zonder zogenaamd “talent” iets heel moois kunt maken.
LauwPauw Breda (2)
Islands Universe
60x80
Acryl op doek

Dit schilderij voelt alsof je boven de wereld uit stijgt, overzicht hebt over een tropisch paradijs. Tegelijkertijd zie je alle details op microniveau. Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan.

Dit is een groot kunstwerk waar de blauwe kleur vanaf spat en je kamer zal vullen met een tropische sfeer. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.
LauwPauw Breda (3)
Creativiteit

Ik denk dat bijna iedereen wel een vroege herinnering heeft waarbij je iets tekende of schilderde, je er best trots op was maar het, zacht gezegd, niet helemaal in de smaak viel. Daarna heb je jezelf wijs gemaakt dat je “het gewoon niet kunt”. Ik vind dat ontzettend zonde.

Je zult niet meteen schilderen als Rembrandt of Picasso, maar je kunt bij een workshop wel ontdekken dat het heel inspirerend, verrassend en uitdagend kan zijn. Met mooie resultaten waar je trots op kunt zijn, als je weet waar je moet beginnen en stap voor stap uitleg krijgt.

Stuur me een mail of bekijk mijn website voor meer informatie.
LauwPauw Breda (4)
Origins
20 x 20 in houten lijst
Resin op paneel

Alles is verbonden met elkaar. Elk moment laat een indruk achter op een diepere laag. Een gedachte, gevoel of een idee heeft een oorsprong, maar werkt dan door op andere niveaus, het groeit en ontwikkelt zich.

Kunstenaar en beeldend docent Laura van de Wiel (1986) woont en werkt in Breda onder de naam LauwPauw.

Laura maakt schilderijen & kunstobjecten in resin en acryl. Haar werk is geïnspireerd op de grootsheid en de kracht van de natuur.

Ze maakt werk in eigen collecties, maakt werk in opdracht en organiseert creatieve workshops in haar atelier.

Openingstijden

Atelierbezoek op afspraak.
Graag via mail of telefoon een afspraak maken.

Bekijk mijn website voor meer informatie: www.lauwpauw.com

Vind me op Facebook: facebook.com/lauwpauw
of Instagram: @lauwpauw

Stuur een bericht naar LauwPauw