mozaiekgilde

Laatste week

'Nuovo inizio'

Tentoonstelling t/m 28-04-2024 > Uden
Expositie Nuovo Inizio
Na 5 jaar gaat het Mozaïekgilde eindelijk weer exposeren! Nuovo Inizio betekent letterlijk een nieuwe start. Zo voelt het ook, als een frisse nieuwe start, waarmee we de afgelopen jaren van stilte kunnen afsluiten. Onze groep was er bijna niet meer geweest, door de coronapandemie verloren we even onze verbinding. Maar vorig jaar besloten we, nadat twee nieuwe leden zich aansloten, er weer energie in te steken, en zie daar: onze Nuovo Inizio! Te zien in de weekenden tussen 6 en 28 april 2024, in Kunststation Uden.
De openingstijden van de expositie zijn elke zaterdag en zondag van 13-17.00 uur en op afspraak, zie ook www.kunstastionuden.nl. Hopelijk tot dan!
mozaiekgilde Zeeland
tulipa
mozaiekgilde Zeeland (2)
Doorloper Elsbeth F
mozaiekgilde Zeeland (3)
titania
mozaiekgilde Zeeland (4)

Het Mozaïekgilde is een vereniging van Nederlandse kunstenaars. Professionals die met mozaïek kunstwerken maken. Ook in opdracht.

Gezamenlijk brengen zij mozaïek bij u onder de aandacht. In een lange traditie heeft deze kunstvorm zijn zeggingskracht gevormd, bewezen en behouden; van Romeins badhuis tot de expressie van Gaudí, Karel Appel en Niki de St. Phalle.

Ontdek de frisse en kleurrijke objecten óf verbaas u juist over de ingetogen sfeer in het werk van de aangesloten kunstenaars. Van functioneel tot puur esthetisch: laat u inspireren door het mozaïekgilde.

Hier vindt u specialisten in glas, tegel, marmer of smalti. Materiaal met elk zijn eigen uitdrukkingskracht en vormmogelijkheden.

Het Mozaïekgilde staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 09208158

Contact

mozaiekgilde
Voor-Oventje 28
5411 NV Zeeland
Nederland
Tel: 0646591508

www.mozaiekgilde.nl

8 dagen geleden bijgewerkt

  • Keramiek
  • Glaskunst
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar mozaiekgilde