't Spiegeltje

't Spiegeltje: Een klein, oud en sympathiek pandje in het drukste winkelstraatje van de suikerstad werd verbouwd met als doel het authentieke karakter te bewaren. Niets beter past er in dan een steeds wijzigende kunstcollectie op drie verdiepingen. Het gebouw dateert uit ± 1705 en het valt op door zijn "karakter" .

In een gezellige en ongedwongen sfeer kunnen de kunstvoorwerpen met standing en niveau bewonderd worden in een pandje met klasse en een rijke Tiense geschiedenis en kan er onder zielsverwanten-meerwaardezoekers genoten worden, ongedwongen en vrijblijvend. Geen winkel of galerij, gewoon een privépandje waar geïnteresseerden kunnen genieten van kunst en een stukje geschiedenis van Tienen bij de klanken van rustgevende muziek. Wens je te genieten van je eigen muziek, dan stream je via bluetooth de muziek op je smartphone door het ganse pandje !



Door zijn ligging is het ideaal om kunst te tonen aan een publiek dat niet op bezoek gaat in een galerij of naar een tentoonstelling in een cultureel centrum. En onbekend is dikwijls onbemind ! De Spiegelstraat, ook "het leukste en gezelligste straatje van Tienen" genoemd, is een smal wandelstraatje en het pandje is omringd door gezellige en vooral druk bezochte horecazaken. De terrassen van de overburen staan tot op een meter van de vitrine. Onze andere buren zijn handelszaken voor de "klassevolle klant". Goed gezelschap dus.

Contact

't Spiegeltje
Spiegelstraat 5
3300 Tienen
België
Tel: +32495570472

www.tienen.ga

2711 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar 't Spiegeltje