Geneviève Gougon

Geneviève Gougon Emmen
Geneviève Gougon Emmen (2)

Geneviève Gougon

“De weg die een idee aflegt vanuit het onderbewuste naar het verstand en vanuit het verstand naar het externe waar het zich manifesteert, vind ik fascinerend. Het idee gaat in meer of mindere mate door verschillende filters, zoals bijvoorbeeld door die van het eigen ego, van de buitenwereld, van het collectieve ego, van tijd, enzovoort. De weg van idee naar manifestatie geeft mij het vertrouwen dat alles wat je je kunt voorstellen ook te manifesteren is. De uitdaging is om de meest natuurlijke weg te vinden voor dat wat je wilt vormgeven, zodat het oorspronkelijke idee zo puur mogelijk blijft”.

Het werk van Geneviève Gougon bestaat uit schilderijen, tekeningen, sculpturen en gedichten. Naast kunst biedt zij vanuit haar beeldend praktijk Gougondesign meubelvormgeving en lessen in Intuïtieve Vorming aan. Zij wil in haar kunstwerken vorm geven aan energie die anders ongrijpbaar en onzichtbaar zou zijn. Het resultaat hiervan is vaak een figuratieve, abstracte voorstelling in een organische stijl. De voorstellingen laten fantasiewerelden zien, maar als je je openstelt, ontdek je mogelijk de diepere boodschap. Onderwerpen in haar werk zijn natuur, verlichting, transformatie en intermenselijke relaties. De rode draad voor haar is de vraag: “Wat is de essentie wanneer alle illusie wegvalt”?

Geneviève studeerde aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden waar zij haar bachelors haalde voor de studie Kunst & Design (Ruimtelijke Presentatie/Vormgeving) en voor de Lerarenopleiding Handvaardigheid. Zij heeft ervaring opgedaan met diverse kunstdisciplines, materialen en technieken. Deze veelzijdigheid heeft haar de open mind gegeven die zij heeft ten opzichte van het multidisciplinair karakter van kunst.

Openingstijden

Om mijn werk persoonlijk te bezichtigen of om de mogelijkheden voor een workshop of esoterisch schilderij te bespreken, kunt u mij bellen of mailen voor een afspraak. Ik hoor graag van u!

Contact

Geneviève Gougon
Emmen
7824 NB Emmen
Nederland
Tel: 06-57009445

www.gougondesign.com

2568 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Design
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Geneviève Gougon