Saskia Griepink

Toekomstdenken

Tentoonstelling t/m 07-03-2020 > Hengelo
De opening van de tentoonstelling door Lous Kerkhof. Mijn werk hangt achter haar op het podium.
Toekomstdenken is een talentontwikkelingsprogramma voor beeldend kunstenaars uit Overijssel en Drenthe met o.a. exposities, workshops en symposia.In het project zoeken we samenwerking met festivals, kunstinstellingen en schrijvers en theatermakers.

72 Kunstenaars stellen hun werk tentoon in Hengelo, in Zaal Zuid. Kunstenaars die net als ik op een of andere manier bezig zijn met de toekomst; ongerust, angstig, hoopvol.

Het werk van kunstenaar Saskia Griepink bestaat uit assemblages, collages, schilderijen en tekeningen van een denkbeeldige organische wereld. Zij onderzoekt de relatie in vorm, textuur en kleur die in verschillende natuurlijke levensvormen voorkomen en verbind deze met elkaar. Door logische uitziende verbindingen te maken ontstaan er levensecht uitziende planten en bizarre groeivormen die wellicht in de toekomst echt deel uit gaan maken van onze wereld.

Saskia studeerde aan de Constantijn Huygens Academie voor Beeldende Kunst in Kampen en Artez Hogechool voor de Kunsten in Zwolle en behaalde haar diploma in de vrije schilderkunst, ruimtelijke vormgeving en kunsteducatie.
  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar "Saskia Griepink"