Carry van Delft

Verwacht

NAF - Nature Artfair - Flower Art Museum Aalsmeer

Tentoonstelling 21-09-2024 t/m 22-09-2024 > Aalsmeer
De Nature Art Fair vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september in het Flower Art Museum te Aalsmeer.Tijdens deze beurs is werk te zien en te koop van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Vele disciplines zijn vertegenwoordigd met de natuur als inspiratiebron. De Nature Art Fair is beide dagen gratis te bezoeken van 12 tot 17 uur. Het museum is gevestigd aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer. https://www.flowerartmuseum.nl/naf2024
Carry van Delft Leidschendam-Voorburg

De doeken van Carry van Delft zijn een eerbetoon aan de natuur en tonen unieke momenten waarin de natuur zich openbaart.

Op vaak indringende wijze weet zij de essentie van de fascinerende natuur vast te leggen en neemt ze de toeschouwer mee naar de sfeer van een fleurige tuin, florale fragmenten, een atmosferisch landschap of een zinderende zee. In uitbundigheid en kleur, maar net zo goed in een rustige en intense atmosfeer. Soms abstract, dan weer op de rand van figuratief. Ze woont en werkt afwisselend in Nederland en Frankrijk.

Stuur een bericht naar Carry van Delft