Janine van Rijswijk

Janine van Rijswijk Hilvarenbeek
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (2)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (3)
Z.t. 2022, acryl op papier
Janine van Rijswijk Hilvarenbeek (4)
Z.t. 2022, acryl op papier

JANINE VAN RIJSWIJK, HILVARENBEEK (Noord-Brabant) studeerde af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (NL). Haar werk is suggestief en experimenteel. Zij creëert met diverse materialen zoals papier, fotomateriaal, gel-medium en acrylverf haar eigen fantasiewereld. In haar werk wordt zij vooral geïnspireerd door de beelden uit de hedendaagse tijd. Zij maakt gebruik van thema's zoals vrijheid, oorlog, chaos, verval en vergankelijkheid en de natuur. Haar werken zijn regelmatig te zien op tentoonstellingen in Nederland en Frankrijk.

SCHILDERCURSUSSEN/ WORKSHOP
Vanaf september kan men een schildercursus volgen op dinsdagavond 19.30 uur-22.00 uur ( 24 lessen) en op donderdagmiddag 14.00 uur- 16.30 uur (12 lessen) in het CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC in Hilvarenbeek. Instromen tijdens het seizoen is mogelijk, indien er plaats is.Voor meer informatie zie de website van creativiteitscentrum de Werckwinckel http://www.dewerckwinckel.nl en de site http://www.janinevanrijswijk.nl
Je kunt je ook opgeven voor een workshop in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek (min. aantal personen 4 en maximaal 12)
Voor overige informatie neem contact op met info@janinevanrijswijk.nl

of stuur een mail naar info@janinevanrijswijk.nl

Openingstijden

Verkoop op afspraak.
Informatie: info@janinevanrijswijk.nl

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Janine van Rijswijk