Monique Broekman

Monique Broekman Den Bosch

'Reïnventing paradise', multidisciplinaire installatie (film, video-mapping, beschilderd decor, i.s.m. naturisten), Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch, 2015

Monique Broekman Den Bosch (2)

Koningsportret in opdracht van de gemeente 's-Hertogenbosch, voor in de Oranjezaal van het gemeentehuis. 100cm x 130cm, 2016.
Kijk naar bijbehorend blog: http://www.moniquebroekman.nl/project/Koningsportret/

Monique Broekman Den Bosch (3)

'Picknick in het bos/het woud der verwachting', interactieve installatie (karton, film, schermers, schilderijen), W2Fabriek, 's-Hertogenbosch. 2015
Kijk voor films en meer:http://www.moniquebroekman.nl/project/picknick-het-boshet-woud-der-verwachting/


Monique Broekman

GEZOCHT:
Naturisten/naaktmodellen die één uur naakt willen poseren in paradijselijk kunstproject in het Stedelijk Museum in ’s-Hertogenbosch van 29 september t/m 4 oktober.

Beloning: gesigneerde foto van het poseren in het paradijselijke decor en gratis entree in het museum. Je wordt onderdeel van een kunstwerk en gaat een uur lang bloot terug naar het paradijs, bevrijd van je kleding.

In het kader van meerjarig project Reïnventing Happiness/Bosch Geluk in het SMs in Den Bosch nodig ik in project/installatie REINVENTING PARADISE/BOS(sch) GELUK van 29 september t/m 4 oktober iedere dag 1 man en 1 vrouw als hedendaagse Adam en Eva naakt om plaats te nemen in een geprojecteerd en geschilderd paradijselijk decor.

Van het geheel worden filmopnames gemaakt die geprojecteerd onderdeel worden van de tentoonstelling Bosch Geluk na 4 oktober.

Het is voor publiek toegankelijk.

GEEF JE OP VIA info@moniquebroekman.nl
of bel: 06-22181370
en geef je voorkeur datum en tijd aan.
Voor meer info: http://www.moniquebroekman.nl/project/agenda/

Stuur een bericht naar "Monique Broekman"