Zart Kunstverhuur

ZART -Renting art is painless!

Zart Kunstverhuur biedt een gelimiteerde collectie prints op dibond, canvas en plexiglas aan. Zart maakt kunst toegankelijk voor iedereen met een passie voor beeld. Daarom bieden we de werken die bij ons in beheer zijn op diverse manieren aan. Kunstwerken zijn te huur, te koop en sinds kort ook op in een lease model te verkrijgen.

Zart is uniek in haar manier van werken. De kunstenaars die wij representeren komen uit verschillende disciplines. Door te werken met verschillende print technieken kunnen wij ook niet traditionele kunst zoals 'software -art' of reclame fotografie verwerken en zo toch een op zichzelf staand beeld creëren. Onze Zartianen hebben allemaal een geheel eigen kijk op de wereld en kunst en dat zie je terug in het kunstwerk.

Het idee voor Zart komt uit de koker van Jose Verspui. Door zijn jaren lange ervaring in de kunstbranche is hij de perfecte partner voor het aankopen of huren van een kunstwerk. Zart werkt uitsluitend op afspraak en komt graag persoonlijk bij u langs om de werken te tonen. Heeft u interesse in onze collectie? Neem dan contact op via www.zart.nu of T.  020 337 77 39

Openingstijden

Bereikbaar van 9:00 tot 21:00 voor het maken van een afspraak.

Contact

Zart Kunstverhuur
Amsterdam
Nederland
Tel: 020 337 77 39

www.zart.nu

3412 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Zart Kunstverhuur