Grafisch Atelier Hilversum

Grafisch Atelier Hilversum Hilversum
Grafisch Atelier Hilversum Hilversum (2)

Grafisch Atelier Hilversum werd in 1968 met steun van de gemeente Hilversum opgericht en is een van de oudste open werkplaatsen van Nederland. Het Atelier is uitgerust voor diepdruk, hoogdruk, vlakdruk, zeefdruk, boekdruk, digitaal large format printing en er is een TechShop, een fotostudio en een DOKA in het pand.

Zo'n 25 kunstenaars maken werk bij het Grafisch Atelier. Een aantal van hen verzorgt bovendien cursussen, workshops en exposities voor iedereen die graag kennis wil maken met ambachtelijk drukken en fotograferen. Er is nog genoeg plek is ons prachtige pand aan de Noorderweg, dus nieuwe jaarkaarthouders, cursisten, vrijwilligers en kinderen zijn van harte welkom. Des te meer mensen, des te meer inspiratie!

Inspirerend zijn ook de vele oude drukpersen, loden letters en clichés, door de jaren heen verzameld en onderhouden door onze enthousiaste vrijwilligers. We hechten grote waarde aan dit cultureel erfgoed, waarvan een groot deel overigens gewoon wordt gebruikt door iedereen die werk maakt bij het Grafisch Atelier.

Openingstijden

We zijn op weekdagen doorgaans geopend van 10.00 – 14.00 uur. Elke maandagavond vrije inloop, van 19.30 - 22.00 uur. Wil je 's middags, ’s avonds of in het weekend komen, neem dan eerst even contact op.

Contact

Grafisch Atelier Hilversum
Noorderweg
1211 AB Hilversum
Nederland
Tel: 035-6216262

www.gahilversum.nl

3063 dagen geleden bijgewerkt

  • Fotografie
  • Grafiek

Stuur een bericht naar Grafisch Atelier Hilversum