Justine Makkes van der Deijl

Justine Makkes van der Deijl Joure
Dit is een illustratie met pastelpotlood op A3 papier van het Groninger museum. Zo heb ik meer belangrijke gebouwen van Groningen uitgewerkt.
Justine Makkes van der Deijl Joure (2)
In opdracht van een woontoren heb ik 3 schilderingen voor in de hal mogen maken op 3D canvas: geweldig! Ze maken een statement, er is meer saamhorigheid en het staat fantastisch!
Justine Makkes van der Deijl Joure (3)
Mijn dierenillustraties maak ik altijd met pastelpotloden waarbij het formaat en ontwerp in overleg gaan. Ik teken zowel levende als overleden huisdieren ( ter gedachtenis).
Justine Makkes van der Deijl Joure (4)
Dit schilderij was in opdracht van een verloskundigenpraktijk en hangt in de behandelkamer als kunst maar ook als iitlegvoorbeeld.

Voor ieder iets wils als het maar de juiste snaar raakt. Ik maak illustraties van dieren ( ook overleden dieren), gebouwen en andere gewenste onderwerpen aan de hand van een foto.
Ik maak muurschilderingen, geen grootte is mij te gek en voor de minder permanents keuze schilder ik ook op 3D canvas ( vind ik zelf heel stoer) maar een ander formaat is altijd prima. Ik heb werk hangen in verloskundige praktijk, woontoren in Diemen en exposeer momenteel. Ook ben ik met een enorme opdracht bezig voor een febriek.
Illustraties maak ik met pastelpotloden en de schilderingen met acrylverf.

Openingstijden

Niet van toepassing.

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Justine Makkes van der Deijl