ARTNOMADEN Kunst Community

ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag
ARTNOMADEN DOLL
Pulchri Studio
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (2)
ARTNOMADEN DOLL
Pulchri Studio
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (3)
ARTNOMADEN…. ‘ART ON THE LOOSE…’?
FIRMA VAN DRIE
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (4)
ARTNOMADEN…. ‘ART ON THE LOOSE…’?
FIRMA VAN DRIE

ARTNOMADEN is een kunst community waarbij de groep aangesloten kunstenaars hun krachten bundelen en overtuigend onafhankelijk blijven als kunstenaar. Deze subsidie vrije, selfsupporting groep biedt haar kunstenaars een podium om buiten de gebaande paden haar/zijn kunst te tonen, puur en zonder commerciële tentoonstellingsstrategie.

Het werk van de ArtNomaden toont een grote mate van verwantschap. Allen werken zij figuratief, associatief en met een gelaagde beeldtaal. De beelden gaan onderling een relatie met elkaar aan en versterken elkaar. De thematiek is divers. Enerzijds is er de fascinatie en het ontzag voor de natuur, waarbij de donkere kant niet geschuwd wordt, anderzijds onderzoeken de kunstenaars het menselijk bestaan, la condition humaine.

Community leden:
dindi. (NL), Birgitta Sundström Jansdotter (SWEDEN_NL), Ludmilla van der Spoel (NL), Henrique van Putten (NL), Vittorio Roerade (NL), Sanne Maes (NL), riëlle beekmans(NL), Kunstenaarsduo Van de Camp en Heesterbeek (NL), Rem van den Bosch (NL), Michel Vaerewijck (BELGIUM), Wietse Eeken (NL), Astrid van Rijn (NL), Wilma Kun (BRASIL_ITALY_NL), Joël Bonk (NL), Petra Werlich (NL), Lidy Jacobs (NL)

Contact

ARTNOMADEN Kunst Community
Helena van Doeverenplantsoen 3
2512 ZB Den Haag
Nederland

www.artnomaden.com

336 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Multimedia

Stuur een bericht naar ARTNOMADEN Kunst Community