Beatrice Martinetz

Ik ben een van oorsprong Duitse kunstenares, woonachtig in Ede. Schilderen maar ook andere creatieve uitspattingen en experimenten zijn mijn passie. Door mijn afgeronde grafische opleiding zijn mijn stijlen zeer divers en vooral kleurrijk. Ik exposeer regelmatig en ben aangsloten bij kunstgroep Xplorion. Wij schilderen en exposeren samen.
De laatste twee jaren heb ik behoefte naast experimenteel en abstract ook precies te werk te gaan. Dat gebeurt in vorm van portretten. Gefocust op de uitdrukking van een persoon probeer ik haar ziel vast te leggen op het doek
Mijn passie deel ik graag met andere mensen in vorm van schilderworkshops. Vroeger ook met kinderen, nu eigenlijk alleen nog volwassenen workshops. Het geeft mij veel energie om deelnemers enthousiast te maken om te gaan schilderen. Er zijn veel mensen die zich niet creatief vinden en denken niet te kunnen schilderen. Na een workshop zijn ze trots en enthousiast!
Ik experimenteer heel graag met materialen en technieken omdat het verrassingen biedt en uitdagend is.
Bij Workshops voor bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen komt mijn grafische achtergrond van pas: concepten of ideeën bedenken voor een perfect bedrijsevenement.

Stuur een bericht naar Beatrice Martinetz