Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen

Nu te zien

Doorlopende Kunstexpositie

Tentoonstelling t/m 31-12-2025 > Zevenaar
Zoals eten een bron van inspiratie is voor kunstenaars (denk maar aan schilderijen van banketten), zo raken koks omgekeerd ook geïnspireerd door muziek, schilderijen en andere kunstobjecten. In ons monumentale pand uit de 17e eeuw, komen heden en verleden, modern en klassiek bij elkaar. Die mix vormt de identiteit van Eet-Lokaal. Elk half jaar vind je bij ons dan ook nieuwe kunstwerken van kunstenaars uit de regio of met een link met de regio. Kom bij Eet-Lokaal dus ook (gratis) naar de kunst kijken.
Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar
Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar (2)
Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar (3)
Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar (4)

Kunst

Zoals eten een bron van inspiratie is voor kunstenaars (denk maar aan schilderijen van banketten), zo raken koks omgekeerd ook geïnspireerd door muziek, schilderijen en andere kunstobjecten.

In ons monumentale pand uit de 17e eeuw, komen heden en verleden, modern en klassiek bij elkaar. Die mix vormt de identiteit van Eet-Lokaal.

Elk half jaar vind je bij ons dan ook nieuwe kunstwerken van kunstenaars uit de regio of met een link met de regio. Kom bij Eet-Lokaal dus ook (gratis) naar de kunst kijken.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11:37u tot sluitingstijd van het restaurant...

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Architectuur
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen