Edese Atelierroute

Edese Atelierroute Ede
Routekaart Edese Atelierroute
Edese Atelierroute Ede (2)
Edese Atelierroute Ede (3)
Edese Atelierroute Ede (4)

De Edese Atelierroute start in augustus
Eerste editie tijdens de Heideweek 2023

Ede had nog geen eigen atelierroute. Een groep Edese kunstenaars vindt het hoog tijd dat daar verandering in komt. Dit om mensen te inspireren en mee te laten genieten van wat er zoal aan kunst wordt gemaakt in Ede.
De Edese atelierroute is een initiatief van vijf Edese “makers”:
Vivianne Veenemans (goudsmid), Henrike van de Kraats (kunstschilder), Evelyn Verelst (keramist), Cor Lourens (fijnschilder) en Jannie Oosting (kunstschilder). Het lijkt hen een fantastisch idee als Edese makers zichzelf, hun ateliers en hun werk aan de bezoekers kunnen presenteren.

25 en 26 augustus 2023 gaan de deuren van 15 ateliers open
Op 25 en 26 augustus staan de deuren van de ateliers open. Ruim twintig kunstenaars tonen dan vol enthousiasme hun werk tijdens de eerste Edese Atelierroute. Bezoekers zijn welkom op vrijdag 25 augustus tussen 14.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 26 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Diverse kunstvormen langs een mooie Edese (fiets)route
In al deze ateliers kun je het werk bewonderen van één of meer “makers”. Zij vertellen graag over hun werk, over hun aanpak en het maakproces.
Er is een diversiteit aan schilderijen, beelden, sieraden, tekeningen, grafische kunst, fotografie, screenart, keramiek, natuurkunst, kookkunst en retrodesign te zien. En rijdend van atelier naar atelier zijn er ook nog mooie stukjes van Ede te zien. Met het bezoeken aan alle ateliers maakt men daarnaast nog kans om in het bezit te komen van een kunstwerk. Kom genieten tijdens deze eerste Edese Atelierroute en laat je verrassen en inspireren.

Voor meer informatie kijk op www.edeseatelierroute.nl en volg ons op social media om niets te missen!

Openingstijden

Bezoekers zijn welkom op vrijdag 25 augustus tussen 14.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 26 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Stuur een bericht naar Edese Atelierroute