Galerie Van Strien

Galerie Van Strien Nieuw Amsterdam
Galerie Van Strien interieur
Galerie Van Strien Nieuw Amsterdam (2)
Galerie Van Strien

DE GALERIE
Sinds juni 1999. Een prachtige galerie in zuidoost Drenthe, gevestigd in een markante verbouwde boerderij tussen hunebedden en een uniek hoogveengebied. En kunsthistorisch gezien niet onbelangrijk: tijdens zijn verblijf in Nieuw Amsterdam besloot Vincent van Gogh zijn leven aan de schilderkunst te wijden.
Geen gekke plek dus voor een galerie voor hedendaagse figuratieve kunst. Makkelijk bereikbaar: de A 37 loopt er achter langs, en wie de nieuwe vaarverbinding neemt naar Groningen of naar Duitsland komt langs de voordeur .
HEDENDAAGSE FIGURATIEVE KUNST
Naast vier tentoonstellingen per jaar presenteert Galerie Van Strien een ruime collectie schilderijen, waaronder landschappen, interieurs, stillevens en portretten, maar ook grafiek, keramiek en glas. Bij de keuze van de te exposeren werken laten de galeriehouders, Berber en Peter van Strien, zich leiden door hun gevoel voor kwaliteit en een voorkeur voor hedendaagse figuratieve kunst. De verschillende, in elkaar overlopende vertrekken over drie etages nodigen de bezoeker uit tot een spannende rondgang. Galerie Van Strien biedt kunst en bezoeker de ruimte!
KUNST OP ZICHT
Galerie Van Strien biedt haar bezoekers de mogelijkheid een eventueel aan te schaffen kunstwerk vrijblijvend enkele dagen in huis te hebben. Wij komen ook graag met een aantal werken bij u thuis om u, beter dan in de galerie, in staat te stellen om te zien welk werk het best in uw interieur past. We adviseren u graag, ook als het gaat om kunst in kantoor of directiekamer.
EEN OMWEG WAARD
Galerie Van Strien voor hedendaagse figuratieve kunst : een omweg waard!

Openingstijden

Open zaterdag en zondag 13-17 uur en verder op afspraak
ook tweede kerstdag, paasmaandag en tweede pinksterdag

Stuur een bericht naar "Galerie Van Strien"