VERSLOOT steenkunst

VERSLOOT steenkunst Amersfoort
"Father" heb ik dit jaar, in het jaar na het overlijden van mijn vader gemaakt. Ik heb mij laten leiden door het onderbewuste en daardoor lijkt het op mijn vader toen hij ca. 40 jaar was, mijn vroegste herinnering. De sokkel is een stuk meerpaal.
VERSLOOT steenkunst Amersfoort (2)
Swimsuit
VERSLOOT steenkunst Amersfoort (3)
Roman soldier

De sokkel is een reststuk van de bouw van een eikenhouten veranda, een beetje glad geschuurd maar niet meer dan dat.
Ik streef met mijn steenkunst naar duurzaam gebruik van materialen dus gebruik ik als sokkel graag steen of hout en het liefst met een imperfect detail en daardoor afgekeurd door de 1e eigenaar. Net als mijn steenkunst mag je zien dat het een natuurlijk materiaal is.
VERSLOOT steenkunst Amersfoort (4)
Squaw | Native Woman

Mijn steenkunst kun je omschrijven als figuratief: een herkenbaar object maar zonder overdaad aan details; less is more, met een vleugje wabi-sabi. Waarbij ik het belangrijk vind om niet alle sporen weg te poetsen die de steen in al die jaren heeft opgelopen, het ruwe randje mag er ook zijn. Ik gebruik als sokkel graag steen of hout en het liefst met een imperfect detail en daardoor afgekeurd is door de 1e eigenaar. Ik streef met mijn steenkunst naar duurzaam gebruik van materialen.

Contact

VERSLOOT steenkunst
Blokzijlpark 73
3826BN Amersfoort
Nederland


versloot-steenkunst.nl
33 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "VERSLOOT steenkunst"