Marieke Ackerman Art

Marieke Ackerman Art Driebergen-Rijsenburg
Donkere wolk (Dark cloud)
Olieverf op paneel
24×30 cm of 9.5×11.8 inch

Wolken, yes! Toen ik alle verfspullen had klaargezet begon het heel hard te regenen. Ik werd echt nat, maar de lucht daarna was het wachten waard. Er zit een beetje zand op het schilderij vanwege het stormachtige weer, deel van de charme denk ik.
Marieke Ackerman Art Driebergen-Rijsenburg (2)
Marieke Ackerman Art Driebergen-Rijsenburg (3)
Dit middaglicht! Fantastisch. Ik was echt blij met het resultaat, perfecte weergave van de sfeer. Ik moest me een beetje haasten, want er was een kans dat het ging regenen. Een van mijn favorieten.
Marieke Ackerman Art Driebergen-Rijsenburg (4)
Een bezoeker van een Atelierroute zei: de zon schijnt en de wind waait in dit schilderij. Ja, dat is waar!

Mariekes schilderstijl is los en ze schildert met duidelijke penseelstreken. Marieke schildert graag zeegezichten. Het lijkt eenvoudig: je hebt lucht, water, strand en soms mensen. Maar eenvoudig is niet hetzelfde als gemakkelijk. Er zijn namelijk weinig details om je achter te verschuilen. Ook schildert Marieke plekken in haar omgeving.

Sinds Marieke met olieverf is gaan schilderen, schildert ze haar schilderijen nat in nat (alle prima). Dit dwingt haar om de essentie van het tafereel te schilderen. Haar schilderijen nodigen uit om even weg te dromen.
  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Marieke Ackerman Art