Jeannet Kool

Jeannet Kool Soest
Serie African Woman, 2023
Art Prints zijn gebaseerd op foto's en combinaties daarvan gemaakt door Jeannet. Ze worden digitaal bewerkt met verschillende technieken om tot nieuwe originele en unieke werken te komen. Deze worden beperkt afgedrukt op eersteklas 300g/m² Hahnemuhle Fine Artpapier (max. 5 exemplaren per bewerking). Een zeer beperkte druk zodat je altijd iets bijzonders hebt. Dit kunstenaarspapier is van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de werken die ik maak en  bieden een natuurlijk witte, matte oppervlaktestructuur.
Niet alle Artprints zijn op groot formaat af te drukken. Informeer naar de mogelijkheden.
Jeannet maakt Wabi Sabi kunstwerken met mixed media, fotobewerkingen van foto's van haar reizen (o.a. art print) en collages en schilderijen gebaseerd op de schoonheid van imperfectie uit de natuur, de stedelijke omgeving en objecten van reizen in Afrika en Azie en Europa, vanuit de filosofie van Wabi Sabi:
Finding beauty in the imperfect and incomplete
'Wabi' staat voor soberheid en eenvoud, de essentie van dingen en innerlijke spiritualiteit. Genieten van het hier en nu.
'Sabi' is de schoonheid die ontstaat door het verstrijken van de tijd. Dingen die mooier worden naarmate ze ouder worden.
Daarnaast spelen duurzaamheid/ hergebruik van materialen een rol in het werk van Jeannet.
Dat is haar levensfilosofie en van daaruit maakt zij haar werk.
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar Jeannet Kool