Galerie Steenwijk

Nu te zien

Expositie 'Feest'

Tentoonstelling t/m 17-12-2022 > Steenwijk
(2)
(3)
(4)
(5)
Op zaterdag 26 november zal om 10.30 uur in Galerie Steenwijk de expositie 'Feest' officieel geopend worden. De galerie heeft de afgelopen maanden al feest gehad met het winnen van de Anne Beeltje Cultuurprijs, maar heeft nu Hannie Diender uitgenodigd om met haar kleurrijke beelden en schilderijen daar nog een extra feesttintje aan te geven.
Hannie Diender (Kampen) is een veelzijdig kunstenares. Van uit haar enorme creativiteit vervaardigt zij beelden en schilderijen. Elk beeld en vorm heeft een kleurrijke, speelse en humoristische uitstraling waarin communicatie en emotie nadrukkelijk tot uiting komen. Ook haar vroegere, met cum laude afgeronde modevakschoolopleiding, is in de creaties duidelijk terug te vinden.
Ieder beeld is uniek en heeft een eigen karakter, de een eigenwijs, de ander ondeugend en weer een ander onschuldig. Het geeft haar grote voldoening met haar beelden mensen vaak echt te raken. Ze vindt voortdurende inspiratie uit gebeurtenissen en mensen om haar heen. Vanaf 2005 is zij steeds succesvoller geworden. Heel veel beelden hebben, ook in het buitenland, een plekje gevonden. Haar schilderijen zijn minder bekend, maar net zo kleurrijk te noemen. Des te meer reden om deze ook eens in de schijnwerpers te zetten. Ook deze zijn een feest om te zien!
De expositie is open van donderdag 24 november tot en met zaterdag 17 december 2022. U bent van harte uitgenodigd te komen kijken. De toegang is gratis. Open van maandag tot en met vrijdag elke middag van 13.30-17.00 uur en zaterdags van 10.00-12.30 uur. Er is een lift aanwezig.
Voor meer informatie over de activiteiten van Galerie Steenwijk kunt u kijken op www.galeriesteenwijk.nl. Ook publiceren we regelmatig een update/foto’s op onze Facebookpagina: www.facebook.com/Galerie-Steenwijk. Als u de uitnodigingen per mail wilt ontvangen van de exposities, stuur dan een bericht naar contact@galeriesteenwijk.nl o.v.v. ‘uitnodigingen’.
Galerie Steenwijk Steenwijk
Galerie Steenwijk Steenwijk (2)
Galerie Steenwijk Steenwijk (3)

De stichting "Galerie Steenwijk" bestaat sinds 1966 en is gevestigd boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.

De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstellingen te presenteren met een hoge kwaliteit. In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoonstellingen, waarvan de toegang altijd gratis is.

Het postadres van de galerie is: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities:
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Stuur een bericht naar Galerie Steenwijk