Expositie “Verschil mag er zijn”

06-06-2015 t/m 28-06-2015

Stichting KuBra presenteert: “Verschil mag er zijn”

‘t Oude Raadhuis te Beek en Donk – zaterdag 6 juni om 16.00 uur

Onder het genot van een hapje en een drankje vindt op zaterdag 6 juni a.s. om 16.00 uur in ’t Oude Raadhuis te Beek en Donk de feestelijke opening plaats van de expositie “Verschil mag er zijn”. De opening wordt voorafgegaan door de verloting van een kunstwerk van een eerdere expositie ter ondersteuning van ’t Oude Raadhuis.

Ik nodig je van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van deze expositie.

De dichter Julius Dreyfsandt zu Schlamm, uit Sint Oedenrode, zal de expositie openen met een aantal gedichten. In zijn gedichten komen ernst, liefde, de natuur en humor aan de orde.

Zes Brabantse kunstenaars tonen hun werk. De kunstenaars zijn Harry van Berlo, Bets van Boxel, Paula Groote-Versteegen, Kitty Tijbosch, Truus de Wijs en ondergetekende.

Op de expositie zijn verschillende soorten werken te zien welke gemaakt zijn met allerlei soorten materialen zoals bijvoorbeeld aquarel, olieverf en acryl gemengd met zand en verwerkt op doek. Hierin zien we techniek en vakmanschap op hoog niveau. Dat geldt zeker ook voor de prachtige beelden welke gemaakt zijn door middel van casting, fusion, keramiek met gesmeed ijzer en/of bamboe en afbeeldingen welke gemaakt zijn met tiffany glaskunst.

Het belooft een bijzondere opening te worden waarbij alle exposerende kunstenaars aanwezig zullen zijn voor een persoonlijke toelichting op hun werk.

Adres: ’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, 5741 JK Beek en Donk

Opening: zaterdag 6 juni 2015 om 16.00 uur

Ben je niet in de gelegenheid bij de opening aanwezig zijn. De expositie loopt van 6 juni t/m 28 juni 2015. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur.

Ikzelf ben als suppoost aanwezig op zaterdag 6 en zondag 7 juni en op zaterdag 20 en zondag 28 juni a.s. Je bent van harte welkom, ook op de andere dagen in het weekend als ik er niet ben! De entree is gratis. Je wordt altijd ontvangen door één van de kunstenaars.

N.B. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid geweest iedereen persoonlijk heel hartelijk te bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige nieuwsbrief. Mijn excuses daarvoor en dank je wel voor al die lieve en bijzondere reacties.

Met hartelijke kunstgroet,

Tineke Kleij-van den Boomen, curator en kunstenaar

website: www.tinekekleij.nl en www.tinekekleij.com

TINEKE KLEIJ-VAN DEN BOOMEN Expositie “Verschil mag er zijn”

ArtAssen

01-11-2014 t/m 02-11-2014

De meest complete beurs van Nederland.

TINEKE KLEIJ-VAN DEN BOOMEN ArtAssen

Peace - 80 x 120 cm - acryl op linnen