KUNSTATELIER ISIRIS

Iris Roselie
Iris Roselie woont sinds 2007 jaar in Groesbeek waar ze, geïnspireerd door de mooie omgeving, zich intensief is gaan bekwamen in het schilderen. De omgeving, de natuur, kleuren en materialen spelen hierbij een rol. Al werkende ontstaat een beeld, dat verder uitgewerkt wordt.

In haar werk laat Iris zich inspireren door verschillende materialen en technieken om tot een kunstwerk te komen. Spontaan werkend met de materialen en technieken ontstaat een beeld dat uitgewerkt wordt vanuit het eigen gevoel en intuïtie.
In het laatste jaar van haar opleiding tot Holistisch Beeldend Kunstenaar is Iris op reis gegaan door op eigen wijze met verf en materialen te spelen, waarna via haar eigen beleving haar Fantasiewerelden zijn ontstaan.
Als afronding van haar opleiding heeft Iris afgelopen zomer haar Fantasiewerelden getoond op een eindexpositie.

NATIONALE KUNSTDAGEN:
Iris is geselecteerd om deel te nemen aan de Natiopnale Kunstdagen op 10 en 11 november in Ahoy. Op deze dagen zal Iris een aantal Fantasiewerelden tonen. U bent van harte uitgenodigd om tijdens deze expositie mee op reis te gaan en de Fantasiewerelden van Iris te bekijken en beleven.


Kunstatelier Isiris
Naast het schilderen heeft Iris Roselie een opleiding in het geven van kunstzinnige lessen afgerond en is ze gediplomeerd Kunstzinnig Coach Beeldend.
In 2011 is Iris gestart met Kunstatelier Isiris en verzorgt ze kunstzinnige cursussen en workshops in de omgeving van Groesbeek.

Kijk voor meer informatie informatie over de schildercursussen op www.isiris.nl


ALGEMENE INFORMATIE OVER DE SCHILDERCURSUSSEN
Op de lessen bij Kunstatelier Isiris ga je via speelse opdrachten tekenen en schilderen. Door gebruik te maken van verschillende werkwijzen en technieken wordt je geprikkeld om tot verrassende resultaten te komen.
Door deze manier van werken wordt je spontaniteit ontwikkeld. Door spontaan te tekenen en schilderen kom je dichter bij jezelf te staan en ontwikkel je een voor jou eigen werk. Je maakt hierbij gebruik van je eigen beleving, waardoor je kunstzinnigheid groeit en je jezelf kunt ontplooien. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De cursussen worden gegeven door Iris Roselie. De lessen zijn allen gemaakt door Iris en worden toegespitst op de ontwikkeling van de deelnemende cursisten.
Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor de cursisten.

Vind jij het leuk om jezelf te verrassen en lekker vrij de kunstzinnige kant in jezelf te ontplooien? Dan zijn deze cursussen een cadeautje voor jezelf.

Kijk voor meer informatie over Kunstatelier Isiris op WWW.ISIRIS.NL


Tweets van @@isiris_isiris