hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte
1 (248)

Te huur: gedeelde werkruimte voor beeldhouwen in steen
(Odijk/utrecht)
Niek Wittebrood

Deze mededeling is verlopen (209 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Te huur: gedeelde werkruimte voor beeldhouwen in steen
BEELDHOUWERS OPGELET! Onze volledig op beeldhouwen in natuursteen en hak werk in natuursteen ingerichte ruimte is plaats voor twee of meer beeldhouwers. Locatie: Odijk, ongeveer 12 km ten zuidoosten van Utrecht. Grootte: 80 m2 binnenruimte met vloerverwarming en met gebruik van buiten ruimte op het zuidwesten. Aanwezig: Elektrische stapelaar,( Max. 1200 kg.), elektrische heftruck 1500 kg., pallet wagen, 2 ton, handtakelblok 2 ton, flexibele as handpolijstmachine en kleine zaagmachine (natte ruimte), compressor 200 liter en stalen stelling voor binnenopslag. Opslag materialen buiten mogelijk, ca. 2 pallets per persoon en in overleg + persoonlijke kast ruimte(s) voor gereedschappen. Verder zijn er 8 verrijdbare bokken en beeld- en steenhouwers gereedschap beschikbaar voor het geven van cursussen.

Ruimte voor het geven van cursussen: In avond uren en evt. overdag, ochtenden per dagdeel, in overleg. Prijs per persoon ca. 150 euro all-in per maand bij 4 deelnemers. Op dit moment zijn we met twee deelnemers. Deeltijd- en/of project huur mogelijk. De ruimte wordt beheerd in een stichtingsvorm zonder winst oogmerk. Huurders/participanten hebben de mogelijkheid (bestuurs)lid te worden van Stichting de Steenwerkplaats.

www.steenidee.nl/agenda
Kunstinzicht pagina: steenidee
29-03-2017 t/m 29-06-2017
Niek Wittebrood ( Odijk/utrecht ) Atelier / werkruimte
Niek Wittebrood ( Odijk/utrecht ) Atelier / werkruimte (2)

Interieur van ons atelier met een natte ruimte met kleine zaag en schuur machine (flexibele as) de ruimte heeft vloerverwarming overhead deur 3 meter hoog met aparte toegangs deur. Er is parkeer ruimte en een buiten ruimte om te werken.