133 (145)

Vrij werken in groot atelier

Amsterdam House of Arts & Crafts | (Amsterdam)

Vrij werken in groot atelier

Ben je op zoek naar een inspirerend atelier om jouw ideeën tot leven te brengen? Werk je met papier, textiel, leer, verf, wol of garens? Ben je op zoek naar een inspirerende plek waar je zo af en toe je creativiteit kunt laten stromen?

Dan hebben wij de plek voor jou waar je dat kunt doen. Amsterdam House of Arts & Crafts verhuurt creatieve werkplekken voor kortere of langere tijd. Voor een ad hoc project voor een paar uur, maar ook voor een langere durende periode kun je terecht.

We hebben een fijn groot atelier waar je samen met anderen aan de slag kunt. We hebben diverse naaimachines voor leer en stof, grote werktafels, een stans, schalmmachine voor leer, een riemensnijder, een speciale lijmtafel en schuurband. Daarnaast beschikken we over diverse handgereedschappen, waaronder stansen voor leerbewerken.

Wij maken lederen tassen en schoenen, schilderen en werken met hout en andere materialen om onze creativiteit tot uitdrukking te brengen. Interesse? Mail ons en maak een afspraak. Elke woensdagavond is er vrij werken op het atelier van 19.00-21.30 met vrije inloop. Meld je aan via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com

Een avond vrij werken op het atelier kost 20 euro inclusief het gebruik van de aanwezige machines en gereedschappen.
Wil je vaker komen werken dan is een urenkaart een goed alternatief, 20 uur kost 175 euro en 40 uur 309 euro. Ben je student laat dan je studentenkaart zien en krijg 10% korting.

www.amsterdamhouseofartsandcrafts.com

14-12-2020 t/m 14-12-2021

Amsterdam House of Arts & Crafts ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte
atelier
Amsterdam House of Arts & Crafts ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte (2)
atelier

Stuur een bericht naar "Amsterdam House of Arts & Crafts"