hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte
1 (233)

Atelier/werkruimte gezocht in Utrecht
(Utrecht)
Esther Gemser

Deze mededeling is verlopen (330 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Per januari 2017 ben ik wegens uitbreiding opzoek naar een nieuwe atelierruimte in Utrecht. Ik ben opzoek naar een atelier die beschikt over:

- Ruimte: minimaal 12 m2 te zijn. Niet een gedeelde ruimte aangezien spullen vies kunnen worden (onder de verf kunnen komen te zitten)
- Voorzieningen: een wasbak/keukentje te hebben in het atelier of direct om de hoek van de ruimte. Hier moeten kwasten in worden uitgespoeld. Een toilet (gedeeld is prima). Het liefst natuurlijk daglicht.
- Prijs: max 300,- incl g/w/l en andere belastingen per maand (afhankelijk van grootte)
- Huurcontract: voor minimaal een jaar of langer.

De voorkeur gaat uit naar een atelier in Utrecht Oost, Noord Oost of Zuid Oost (wijken: Oudwijk, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Centrum, Schilderswijk, Abstede, Dichterswijk, Tuindorp, Vogelenbuurt, Wijk C, Watervogelenbuurt, Dichterswijk, Bleekstraat en omgeving

Tijdens mijn studie Communicatiewetenschappen ben ik begonnen met het maken van schilderijen. Na het afronden van mijn Master in Communicatie ben ik fulltime gaan werken als succesvol kunstenares. Ik maak schilderijen op basis van verschillende vormen van acryl(verf). KvK geregistreerd.

Ik hoor het graag als je een ruimte hebt voor mij!

Vriendelijke groet,

Esther Gemser

www.esthergemser.com
25-10-2016 t/m 25-04-2017