hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte
229 (236)

Huur/programmeer onze ruimte en ondersteun een groene culturele programmering voor buurtbewoners in Amsterdam Noord
(Amsterdam Noord)
Elise

Workship, podium op de Ceuvel is een oude woonark die is omgebouwd tot theater en studio, met als doel een kruisbestuiving te creëren tussen de internationale ervaring van Theatre Embassy en Broedplaats De Ceuvel.

Hier bieden we programma’s op het gebied van muziek, theater, film en lezingen. Door middel van kleinschalige culturele programmering verbinden we een duurzame innovatieve community met (podium)kunsten en de buurt.
 
De Workship kan op aanvraag zelf worden geprogrammeerd en gehuurd en is aanpasbaar voor diverse activiteiten. Het is een unieke ruimte met diverse mogelijkheden voor een borrel of brainstorm, training of cursus, repetitie of uitvoering, flex werkplek of vergadering.
 
De ruimte is 70m2 en voorzien van een podium voor sprekers of performers, beamer, geluidsapparatuur, (theater)licht, (sta)tafels, stoelen en een kleine keuken.

Onze programmering is onderdeel van Broedplaats De Ceuvel en wordt uitgevoerd door Stichting Theatre Embassy. De Ceuvel is een culturele broedplaats op het snijvlak tussen technologie, duurzaamheid en kunst. De Ceuvel wil een boegbeeld zijn voor de maatschappelijke transitie naar een hedendaagse circulaire levenswijze. Door middel van een eigenwijze kunst- en cultuurprogrammering inspireren en betrekken we geestverwanten tot een groter groeiende beweging van vernieuwing naar een duurzame stad, land en wereld. Theatre Embassy voert projecten uit met communities en kunstenaars wereldwijd.

www.workship.nu
22-04-2017 t/m 22-04-2018

Stuur een bericht naar "Elise"