hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte
1 (247)

Twee ateliers te huur in Amsterdam-West
(Amsterdam)
Gaid Ombre

Deze mededeling is verlopen (214 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Op de Admiraal de Ruijterweg 9, naast Bar Spek, zit Art Gallery Salon West. Naast de galerie zijn er ook ateliers op dit adres gevestigd. Per 1 september komen er 2 van deze atelierruimtes vrij. In overleg kan het huurcontract ook eerder ingaan.

Atelier 1: Dit atelier ligt in het souterrain en heeft twee ramen die uitkijken op de tuin. Het atelier is circa 4 bij 5 meter. Dit atelier ligt heerlijk rustig aan de achterkant van het pand en kan afgesloten worden. In het atelier kan 24/7 gewerkt worden. (Er kan niet gewoond worden). In het pand is een gemeenschappelijke keuken, balkon, tuin en toilet en er is internet. De huurprijs bedraagt 250 euro per maand ex btw en de borg bedraagt twee maanden huur. De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 kalendermaanden. Het atelier heeft geen eigen opgang maar is te bereiken via de galerie.

Atelier 2: Ook dit atelier ligt in het souterrain en is zeer ruim te noemen, zeker voor de prijs! Dit atelier ligt onder de galerie aan de straatzijde van het pand. Dit atelier is circa 10 bij 4 meter. Het heeft weinig daglicht. Er zijn twee kleine ramen aan de straatzijde maar het atelier is zeer goed verlicht via kunstlicht. Deze ruimte is ideaal als je veel werkruimte nodig hebt voor een betaalbare prijs. In het atelier kan 24/7 gewerkt worden. (Er kan niet gewoond worden). In het pand is een gemeenschappelijke keuken, balkon, tuin en toilet en er is internet. De huurprijs bedraagt 250 euro per maand ex btw en de borg bedraagt twee maanden huur. De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 kalendermaanden. Het atelier heeft geen eigen opgang maar is te bereiken via de galerie. Uiteraard kan ook 1 persoon of een aantal personen samen ervoor kiezen om beide ruimtes samen te huren.
Ben je geïnteresseerd om te komen kijken of wil je meer informatie bel of mail dan snel want deze ateliers zijn altijd heel snel weer verhuurd. Mail naar info@salon-west.nl ovv van atelier huren of bel 0615048801.

www.salon-west.nl
25-06-2017 t/m 25-07-2017