hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek atelier / werkruimte
1 (247)

Zijn er wel echte liefhebbers van kunst, welke ruimte ter beschikking kunnen stellen
(Amsterdam)
Kunstenaar zijn is levensstyle

Deze mededeling is verlopen (142 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Waar zijn toch gebleven de old-fashion kunstenaars of liefhebbers van kunst.
Kunstenaars zijn is een levensstyle en niet zoals vele nu commercieel.
Voorheen waren het echte vindingrijke mensen die kunstenaars.
Die moesten kijken hoe ze moesten leven en overleven.
Uitzonderingen daargelaten die een beurs hadden, wat wij nimmer hebben gehad/aangevraagd.
Doordat wij kunst maken zien als levensstyle en niet omdat het commerciel dan wel verkocht dient te worden, zoeken wij heuse liefhebbers.
Die echt een warm hart toedragen aan de levensstyle kunstenaars, welke niet in luxe willen en hoeven te leven.
Maar genoegen nemen met een oude schuur/stal/loods, mits er maar wc en water en electra in zit, zodat we wel kunnen leven en kunst maken.
Het liefste zitten we in Amsterdam, want daar komen altijd wel mensen die kunst willen zien en ook willen zien hoe het gemaakt word.
Gemeente Amsterdam heeft de panden aan vriendjes gegeven zoals de panden op de wallen, wat is onderzocht door journalisten.
Ook bieden zij panden aan met vele restricties waaronder ook dat je bij cawa geregistreerd moet zijn, wat weer een drempel is maar ook weer op vriendjes kan duiden.
Ook de antikraakbureaus welke deze site bevuilen, met vele advertenties, want welke kunstenaar wil nu steeds verhuizen met zijn kunst en een ruimte hebben welke onzeker is?
.............................................Bent u echt liefhebber van kunst en heeft u een ruimte over dan vernemen we dit graag.
Wel ruimte met een eventuele normale prijs, dan wel dat we als tegenprestatie iets kunnen betekenen zodat wij gewoon ons kunstenaarsbestaan gewoon kunnen voortzetten.

05-07-2017 t/m 05-10-2017