125 (132)

Ruilen studio-/atelierwoning in Amsterdam naar woning elders ...

Woningruilen | (Amsterdam)

Ruilen studio-/atelierwoning in Amsterdam naar woning elders ...

Aangeboden in de zeer gewilde Oostelijke Havens van Amsterdam, een mooie studio-/atelierwoning uit het jaar 2000. Met een woonoppervlak van ±90m2, verdeeld over begane grond en eerste verdieping, aan hof met acht andere woningen. Woonkeuken, slaapkamer, toilet en douche op straatniveau. De eerste verdieping bestaat uit één grote ruimte van ±45m2 met 4m hoog plafond. Daarboven een geheel privé dakterras van zo'n 40m2, met rondom zicht. Onder de woning een berging. Een inpandige parkeerplaats is beschikbaar tegen meerprijs. De huurprijs is €680. http://tinyurl.com/ycf8zvp2

Sociale huurwoning die een huurprijs van ruim €1.600 zou krijgen als we het zouden verlaten, al is het waarschijnlijker dat het dan verkocht zou worden voor rond €595.000. De huur bedraagt momenteel €680 en blijft gelijk. Bij een ruil waarbij het contract door middel van een zogenaamde 'indeplaatsstelling' wordt overgenomen, blijft het een sociale huurwoning, terwijl de huur niet verhoogd wordt. Wij zijn graag bereid dit nader toe te lichten.

Gezocht een mooie (hoek-)woning, zonder bovenburen, in rustige, groene en/of waterrijke omgeving, in Amsterdam of elders. Woning moet op begane grond zijn en met huurprijs tot maximaal het door ons aangebodene. Woonoppervlak van ten minste ±75m2. We bieden iets heel bijzonders aan en verwachten ook iets soortgelijks terug. Graag alleen reageren met passend aanbod.

We zouden het liefste zien dat onze woning behouden blijft voor gebruik door (een) kunstenaar(s).

06-09-2021 t/m 06-09-2022

Woningruilen ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte

Stuur een bericht naar Woningruilen