139 (178)

Werken op de Trappenberg in 't Gooi

VPS | (Huizen)

Wil jij werken op een unieke locatie in 't Gooi? Dan is de Trappenberg misschien iets voor jou! De Trappenberg is een voormalige zorglocatie in Huizen die een nieuwe bestemming krijgt. In de tussentijd mag VPS het landgoed beheren door in een aantal gebouwen op tijdelijke basis ondernemers en kunstenaars te huisvesten. Voor dit bijzondere project zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele kunstenaars en ondernemers die tijdelijk willen werken op deze prachtige plek.

Werken op de Trappenberg

We zijn op zoek naar representatieve en enthousiaste ondernemers binnen de thema's Sociaal-Cultureel en Sociaal-Medisch. Pas jij met jouw onderneming binnen een van deze thema's? Dan komen wij graag in contact met jou! Ook verenigingen zijn van harte welkom zich aan te melden voor een vrijblijvende bezichtiging. De werkruimtes op de Trappenberg worden aangeboden op basis van bruikleenovereenkomsten met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. De maandelijkse vergoeding bedraagt € 350,-.

Is een werkruimte op dit bijzondere terrein iets voor jou? Vul via onze website www.vps-nl.com een interesseformulier in voor een bezichtiging!

www.vps-nl.com

12-05-2020 t/m 12-08-2020

Stuur een bericht naar "VPS"