82 (172)

Schoenmakers,Tassenmakers, Kleding alles met leer werkplaats beschikbaar

2609WorkPlace | (Amsterdam)

Beste kleermakers, tassenmakers en schoenmakers.

Ik presenteer jullie mijn atelier genaamd 2609WorkPlace. Mijn werk ruimte bied ik aan voor aangename en een betaalbaar tarief om studenten, afgestudeerden en professionals te ondersteunen.

Mijn naam is Edgar Caufijn.

Ik heb een driejarige cursus ambachtelijk-schoenmaken gevolgd aan de Nederlandse health tech academy in Utrecht. En heb gemerkt dat terwijl ik de cursus deed, ik een plek nodig had waar ik meer tijd aan mijn schoenen kon besteden. Ik kwam erachter dat ik niet de enige ben die behoefte heeft aan een werkplek zoals hier wordt omschreven.

In eerste instantie had ik mijn eigen ruimte nodig om mijn machines te kunnen plaatsen en om schoenen weer te gaan maken.

Mijn tweede gedachte was dat ik mijn machines kan delen om mensen te helpen die een betaalbare werkruimte nodig hebben en dat dit een verandering kan betekenen in een dure stad. Graag wil ik samen met de mensen die mee helpen aan het platvorm een huiselijke werkruimte creëren waar leden veel uren kunnen spenderen en mooie resultaten voor hunzelf, studie of klanten behalen.

Mocht u geïnteresseerd zijn? Dan kunt een emailen naar 2609workplace@gmail.com en op de website voor meer informatie.

www.2609workplace.com

04-02-2020 t/m 04-08-2020

Stuur een bericht naar "2609WorkPlace"