135 (151)

Amsterdam Noord loods/werkruimte ruimte te huur

Steve | (Amsterdam)

Amsterdam Noord loods/werkruimte ruimte te huur

Nieuw gebouwde loods/werkplaats op de Internetstraat in Amsterdam Noord nabij NDSM werf met een oppervlakte van 32 vierkante meter. De toegang is via een beveiligd terrein. Object is op de bovenste verdieping en heeft dus een lichte daglicht opgang en deze opgang is ook s'avonds goed verlicht. Goederen lift (ook voor voertuigen) tot 4200kg.
In het object is elektra en water (eigen meters) en er is een gezamenlijk toilet die door de VVE onderhouden en gereinigd wordt. Er is een vide ingebouwd die het object 15 vierkante meter extra opbergruimte geeft. Ook zit er een stevige werkbank in maar deze kan eenvoudig verwijderd worden. De grote elektrische roldeur heeft een personen doorloop-deur waardoor de ruimte in de winter goed elektrisch te verwarmen is. Deze ruimtes worden ook vaak als atelier gebruikt. Een nieuwe werkplek op een lichte en schone binnenplaats op een goed te bereiken 2de verdieping waar je met de auto tot aan je deur rijdt.
Er is een actieve VVE die het complex netjes beheert.
Het object kan zowel zakelijk als privé gehuurd worden.
Bereikbaar via de S118, binnen 5 minuten kan u de ring A10 Noord/West bereiken. De regio Noord-Holland is vanuit deze locatie goed te bereiken.
Samengevat:
- Veilig
- Top locatie in Amsterdam noord
- Oppervlakte van 32 - 47 vierkante meter
- Wasbak
- Voorzien van goede verlichting
- Autolift
- 24/7 toegang
- Toilet aanwezig
- Veel kleinschalige en creatieve bedrijven
De huurprijs is €435,- ex BTW per maand Je mag me altijd even bellen voor meer informatie: 0621514057.

29-03-2020 t/m 29-03-2021

Steve ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte
Steve ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar "Steve"