18 (217)

Atelier-/werkruimte gezocht Ams west

Fransje Pansters | (Amsterdam)

Hallo!

Ik ben Fransje, 31 jaar en zoek een parttime atelier- of werkruimte voor een periode van ca. 3 maanden. Liefst in de buurt van Amsterdam West.

Het is mijn droom om ooit meer te doen met de illustraties en schilderijen die ik maak. Omdat ik erg klein woon, kan ik die wens nu niet de ruimte geven die het verdient. Vandaar dat ik op zoek ben naar een werkplek om te delen: een bestaand atelier waar nog ruimte is voor een bureau en schildersezel zou perfect zijn. Ik heb een vaste baan van 36 uur per week en heb om de week een vrije dag op woensdag. Ik zal er buiten die woensdag dus nauwelijks overdag zijn. Wel lijkt het me fijn als ik ca. keer per week in de avond mag komen (de dag kunnen we in overleg bepalen). Als het atelier zo nu en dan ook een dag(deel) in het weekend beschikbaar is, dan zou dat helemaal geweldig zijn!

Ik werk als online communicatie specialist in de museumwereld en kan je in ruil voor een plekje in je atelier helpen met het verbeteren van je social media strategie, en/of je website beter vindbaar maken op Google. Natuurlijk is een financiële bijdrage voor het atelier ook mogelijk.

Wil je meer weten of een keer kennismaken? Ik zou het leuk vinden om van je te horen 06-20650991

www.instagram.com/fransje_illustration

09-09-2019 t/m 09-12-2019

Stuur een bericht naar "Fransje Pansters"