16 (217)

Atelier/ werkruimte per 1 oktober/ 1 november 2019

De Fabriek | (Amsterdam)

In onze woonwerkgemeenschap De Fabriek in de Pijp komt binnenkort een ruimte vrij voor een werkplaats en/of atelier. Het gaat om een kleine zolder van ongeveer 20 m², met veel licht. Je komt er via een steile trap. Ook zijn er mogelijkheden voor opslag.
De huur is ± €170,- per maand, inclusief energie en water.

De Fabriek, een 100 jaar oude drukkerij, is al ruim 30 jaar een woonwerkpand dat we als vereniging van gebruikers zelf beheren en onderhouden. In het pand zijn behalve fietsenmakerij Smerig en drukkerij Raddraaier ook meerdere kleinere werkplaatsen en ateliers gevestigd. Ook wonen er ongeveer tien mensen.

We zoeken iemand die met haar of zijn bedrijf of atelier past in De Fabriek, die ondernemend is en die streeft naar onderlinge interactie. We verwachten dat je zal participeren in het eigen beheer en dat je meedenkt over de toekomst van het pand.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje aan fabriek.garage@gmail.com met je telefoonnummer en een korte toelichting over wat je van plan bent en wat jij en/of je bedrijf zou kunnen toevoegen aan De Fabriek.

Reageer snel, want de deadline is al op 16 september!

groeten,
de Garage van de Fabriek

www.ostade233.nl

10-09-2019 t/m 10-10-2019

Stuur een bericht naar "De Fabriek"