29 (200)

Broedplaats De Hellema biedt instapklare units aan!

Broedplaats De Hellema | (Zaandam)

Broedplaats De Hellema is een kersverse broedplaats die nog enkele studio's, werkplekken of ateliers in de aanbieding heeft. Hieronder enkele voorbeelden van units die nog beschikbaar zijn:

Unit A1-03 is één van onze kleinere units in het rustige gedeelte van onze broedplaats. Perfect voor een schilder of beeldhouwer. Het is een unit op de begane grond, 17,8m2 groot en beschikt over twee dakramen waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt. De unit is geschikt voor één persoon. De voorkeur gaat uit naar iemand die CAWA positief getoetst is. Hierover vindt u meer op onze website.

Units A2-05(56,7m2), A2-06(51m2), A2-07(51,1m2) en A2-08(44,7m2) zijn wat grotere units die zich ook in het rustige gedeelde van onze broedplaats bevinden. Perfect voor een kunstenaar of creatieveling die met grotere materialen werkt. De units zitten op de eerste verdieping en zijn langwerpig qua indeling. De units zijn geschikt voor twee personen. De voorkeur gaat uit naar personen die CAWA positief getoetst is. Hierover vindt u meer op onze website.

Unit B-03(38,6m2), B-19(48,7m2) en Unit B-20(46,6m2) zijn middelgrote units die die zich in het gedeelte van onze broedplaats bevinden waar er mogelijk wat drukte qua geluid en in en uitloop ontstaat. Zo bevinden er zich in dit gedeelte meerdere geluidsstudio's en kunstenaars die met machines werken die soms nogal wat geluid kunnen produceren. De units zitten op de begane grond maar is qua hoogte twee keer zo hoog als de units in hal A. Hierdoor ontstaat er een mogelijk om een vide te bouwen waardoor het gebruik van vierkante meters verdubbeld kan worden. Unit B-03 en B-20 zijn geschikt voor één persoon. Unit B-19 voor twee personen. De voorkeur gaat uit naar personen die CAWA positief getoetst zijn. Hierover vindt u meer op onze website.

dehellema.nl/huren

06-11-2019 t/m 20-11-2019

Stuur een bericht naar "Broedplaats De Hellema"