24 (157)

Sfeervolle en bijzondere werkplek in hartje Utrecht

Nel Pak | (Utrecht)

Sfeervolle en bijzondere werkplek in hartje Utrecht

De Geerteschool in Utrecht heeft regelmatig werkruimte vrij voor een ontwerper, kunstenaar of andersoortige creatief ondernemer.
De ruimte is geschikt voor gevarieerde disciplines en kan prima gedeeld worden. De ruimtes zijn licht, 50 vierkante meter en 4,5 meter hoog, op de begane grond en eerste verdieping. Het pand is rustig gelegen aan een parkje, vlakbij Ledig Erf en op 5 minuten lopen van station Utrecht Vaartsche Rijn. Het schoolgebouw zelf, gebouwd in 1904, is erg sfeervol en bijzonder.

De verhuur loopt via Stichting Geerteschool, de zelfstandige stichting die het pand beheert. Stichting Geerteschool biedt in totaal 10 werkruimtes. Daarnaast zijn er vier wooneenhedenop de eerste verdieping van het pand.

De huurprijs van de te verhuren ruimte is op dit moment € 720 per maand, inclusief een voorschot op de energie- en servicekosten. Afhankelijk van je eigen verbruik variëren je lasten dus tussen 640-770; dit wordt per jaar achteraf berekend. De borg bedraagt 3 x de netto huur van € 519. Je tekent een contract voor minimaal één jaar en de opzegtermijn is vier maanden. Internet- en telefoonverbinding zijn niet inbegrepen in de kosten, je kan hiervoor zelf een abonnement afsluiten.

Geïnteresseerden kunnen altijd een mail met een korte introductie en een omschrijving van hun werkzaamheden sturen naar Cyanne (cyannevdh@gmail.com) of Nel (nelpak@planet.nl).

Geef je op voor de wachtlijst of maak een afspraak om een keer te komen kijken!

18-05-2020 t/m 01-06-2020

Nel Pak ( Utrecht ) Atelier / werkruimte

Stuur een bericht naar "Nel Pak"