124 (151)

Design & ARtemis spaces

Dutch Design Hotel Artemis | (Amsterdam)

Ben je het zat om je modellen in je huis te fotograferen, staat je ezel niet op een gunstige plek, kun jij gewoon je creatieve ei niet kwijt? Wij hebben genoeg ruimte! Waar creativiteit en ruimte samenkomen creëren wij nieuwe mogelijkheden. Het aanbieden van ruimtes, het delen van ervaringen en samen zorgen voor een optimalisatie van de creatieve flow, wat samenkomt in d.&a Connected en d.&a Learning.

Laat de kunst en omgeving je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Artistieke ruimtes, veel daglicht en kleurrijke wanden om jezelf te verliezen in je creativiteit. Van inspirerende openbare ruimtes tot privé kamers of zalen, laten we samenwerken om jou weer in de flow te krijgen in samenwerking met het d.&a platform.

Over de jaren heen heeft Dutch Design Hotel Artemis zich ingezet om dit platform vorm te geven. Aan jou de kans om hier deel van uit te maken en create memories! d.&a Shopping geeft de mogelijkheid om jezelf te verkopen, zowel online als face to face in ons hotel. Livestream workshops, verkopen via onze online shop of deel je proces met de wereld door live te gaan in je d.&a Atelier.

Vertel ons wat je nodig hebt en samen zoeken wij voor een passende oplossing om jou zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan.

Uiteraard alles corona-proof door je privé ruimte te reserveren, hand desinfectie zuilen en bekwaam personeel om je met een schone hand te helpen

www.artemisamsterdam.com

08-02-2021 t/m 08-08-2021

Stuur een bericht naar "Dutch Design Hotel Artemis "