13 (165)

Studio (60m2) in de AmbachtAteliers delen met 3 andere kunstschilders

AmbachtAteliers | (Utrecht/ De Bilt)

Studio (60m2) in de AmbachtAteliers delen met 3 andere kunstschilders

De AmbachtAteliers is een mooi verzamelgebouw voor creatieven. Géén antikraak, géén tijdelijk onderkomen, géén rommel, maar een serieuze plek om te werken. Er zijn hier 12 mooie studio’s tussen de 12 en 60 m2 waar zowel amateur als professionele creatieven hun werkplek gevonden hebben. De ateliers liggen in De Bilt op de Ambachtstraat. Dit is met de auto op slechts 9 minuten van de Biltstraat Utrecht of maar 10 minuten met de fiets (4,2km). Vanuit Zeist (De Dreef) op 6 minuten of Zeist Slotlaan op 10 minuten.

Studio J is ca 60m2. Hierin zijn 3 kunstschilders werkzaam. Zij zoeken een 4e kunstenaar om de ruimte en de kosten mee te delen. De (kale-) huurprijs is € 164,23 p/p per maand. Geen BTW. Naast de huur betaalt u maandelijks voor het eigen verbruik van verwarming en elektra. Ook zal maandelijks in de servicekosten een vergoeding gerekend worden voor water, vuilcontainer, WIFI internet, onderhoud, gemeentelijke belastingen enz. (totaal ca €25,00)
De studio heeft een eigen elektra- en warmtemeter, water en spoelbak. 2x Per week worden gangen, toiletten en gemeenschappelijke keuken schoongemaakt.

De Studio’s/Ateliers zijn uitsluitend te huur voor creatieven.
Op 2 minuten lopen: AH - Blokker - Dirk - Lijstenmaker, enz
Bus naar Utrecht / Zeist / Bilthoven-Station op 3 minuten lopen.

www.ambachtateliers.nl

13-04-2021 t/m 13-07-2021

AmbachtAteliers ( Utrecht/ De Bilt ) Atelier / werkruimte
AmbachtAteliers ( Utrecht/ De Bilt ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar "AmbachtAteliers"