10 (156)

ateliers te huur in grote houtwerkplaats.

De Createur Europalaan | (Utrecht)

ATELIERS TE HUUR IN GROTE HOUTWERKPLAATS.

Dag creatievelingen! Wij hebben per direct een aantal werkplekken in gedeelde atelierruimtes te huur in ons bedrijfsverzamelgebouw DE CREATEUR aan de Europalaan 41 in UTRECHT

Ideaal voor houtbewerkers vanwege de grote gemeenschappelijk houtwerkplaats van 145m2 met eigen opslagruimte. Maar ook andere diciplines welkom! Je kunt ook huren zonder gebruik van de werkplaats.

De houtwerkplaats is uitgerust met o.a. vlak/vandiktebank, platenzaag, kolomboor, lintzaag, bandschuurmachine, verstekstans, compressor, werkbanken. Onze voorkeur gaat uit naar kleinschalige makers Bijv. kunstenaars/meubelmakers/ontwerpers etc.
Het gebouw is gelegen naast Park Transwijk. Gratis parkeren voor de deur. Op de fiets ben je in minder dan 10 minuten in de binnenstad & Utrecht CS. Bushalte voor de deur.

PER DIRECT TE HUUR: 3 werkplekken in gedeelde ruimtes op de 1e etage. Je hebt ongeveer 10m2 tot je beschikking. Prijs vanaf 193,- euro ex btw per maand incl. servicekosten (internet,verwarming etc) Als je ook gebruik wilt maken van de gemeenschappelijke werkplaats
dan is het 35,- euro extra per maand (ex btw).

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak, we geven je graag een rondleiding! decreateur.el@gmail.com Met hartelijke groet! Rob de Looff. (06-11303899)

www.decreateur.com

11-06-2021 t/m 18-06-2021

De Createur Europalaan ( Utrecht ) Atelier / werkruimte
Gemeenschappelijke houtwerkplaats
De Createur Europalaan ( Utrecht ) Atelier / werkruimte (2)
Atelier op 1e etage

Stuur een bericht naar "De Createur Europalaan"