1 (187)

Werkruimte in Vlissingen

HOD Leegstandbeheer | (Vlissingen)

Werkruimte in Vlissingen

Ben je als beeldend kunstenaar, fotografe/fotograaf of auteur op zoek naar een nette ruimte in een pand in de stad Vlissingen? Wij hebben een voormalige werkplats in beheer die wij op een leuke, creatieve manier willen beheren met lokale kunstenaars. Neem contact met ons op voor meer informatie!

In het kort:
- je deelt het pand maar hebt eigen, afsluitbare ruimtes
- de kosten zijn € 272,- per maand (vrijgesteld van BTW)
- een opzegtermijn van 28 dagen
- inschrijving mogelijk met KvK
- uitsluitend schone, nette activiteiten

Neem contact met ons op via de bijgesloten link of bel ons op 030-2511500 en vraag naar Sanne Verweij.

Over ons:
Wil je als (startende) ondernemer betaalbare werkruimte? En het liefst op een niet alledaagse plek, zoals een villa, kerk, winkel, klooster, of een school? Voor ondernemers kan werken in een tijdelijk leegstaand pand een uitkomst zijn. Via HOD kun je terecht in een pand met alle voorzieningen. Hier kun je flexibel ondernemen tegen lage maandlasten. Bijvoorbeeld met je pop-up store, atelier, kantoorruimte, fotostudio of expositieruimte. Natuurlijk kan je rekenen op professionele ondersteuning; we zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en technische storingen.

HOD biedt betaalbare werkruimte aan in heel Nederland, in bruikleen of op basis van tijdelijke huur. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een referent nodig. Tenzij je een eigen onderneming hebt en ingeschreven staat in de registers van de Kamer van Koophandel (KvK). In dat geval kan je zonder referent maar mét een kopie van het uittreksel KvK bij HOD worden ingeschreven. Samen zorgen we voor een succesvolle start!

hod.nl/ik-zoek-ruimte/ik-zoek-werkruimte

17-02-2022 t/m 17-02-2023

HOD Leegstandbeheer ( Vlissingen ) Atelier / werkruimte
HOD Leegstandbeheer ( Vlissingen ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar HOD Leegstandbeheer