124 (175)

Nieuw gebouwde loods/werkplaats op de Internetstraat in Amsterdam Noord nabij NDSM werf, oppervlakte van 89 vierkante meter.

Steve de Reus | (Amsterdam)

Nieuw gebouwde loods/werkplaats op de Internetstraat in Amsterdam Noord nabij NDSM werf, oppervlakte van 89 vierkante meter.

Nieuw gebouwde loods/werkplaats op de Internetstraat in Amsterdam Noord nabij NDSM werf met een oppervlakte van 89 vierkante meter. De toegang is via een beveiligd terrein. Object is op de bovenste verdieping en heeft dus een lichte daglicht opgang en deze opgang is ook s'avonds goed verlicht. Goederen lift (ook voor voertuigen) tot 4200kg.
In het object is elektra en water (eigen meters) en er is een gezamenlijk toilet die door de VVE onderhouden en gereinigd wordt. Er kan een vide ingebouwd die het object nog meer extra opbergruimte geeft (ruimte is 3,8 meter hoog).
De grote elektrische roldeur (5m breed) heeft een personen doorloop-deur waardoor de ruimte in de winter goed elektrisch te verwarmen is. Deze ruimtes worden ook vaak als atelier gebruikt. Een nieuwe werkplek op een lichte en schone binnenplaats op een goed te bereiken 2de verdieping waar je met de auto tot aan je deur rijdt.
Er is een actieve VVE die het complex netjes beheert.
Bereikbaar via de S118, binnen 5 minuten kan u de ring A10 Noord/West bereiken. De regio Noord-Holland is vanuit deze locatie goed te bereiken.
Samengevat:
- Veilig
- Top locatie in Amsterdam noord
- Oppervlakte van 89 vierkante meter
- Wasbak met boiler
- Voorzien van goede verlichting en veel stopcontacten
- Ruim overdekt voorportaal om droog te kunnen in en uitladen
- 1 tussenwand met deur die eruit kan (aparte ruimte met werkbank)
- Autolift
- 24/7 toegang
- Toilet op complex aanwezig
- Veel kleinschalige en creatieve bedrijven
De huurprijs is €1190,- incl BTW per maand Je mag me altijd even bellen voor meer informatie: 0621514057.

16-01-2023 t/m 16-04-2023

Steve de Reus ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte
Steve de Reus ( Amsterdam ) Atelier / werkruimte (2)

Stuur een bericht naar Steve de Reus