hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek creatief kantoor / bedrijfsruimte
1 (83)

Inspirerende ruimte te huur in hartje Amsterdam
(Amsterdam)
Frankies

Deze mededeling is verlopen (214 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Hartje Amsterdam, dichtbij CS, de Haarlemmerdijk en de Jordaan. Prima te bereiken met OV, fiets, auto of zelfs lopend vanaf CS. Onze gezellige dansruimte Frankies is overdag te huur voor creatieve activiteiten zoals: trainingen, presentaties, brainstormsessies en cursussen. Leent zich prima voor bijv dans, yoga, toneelrepetities, zanglessen, etc.

De ruimte ligt onder het spoor van de treinen naar het Centraal Station en is door zijn dikke muren ook zeer geschikt voor bijv oefensessies van kleine bandjes. Door de ligging onder straatniveau heerst er een weldadige rust ondanks de drukke verkeersweg waaraan de ruimte ligt. Het licht van de zon in de ruimte geeft energie en maakt het prettig om in de ruimte te werken.

Laad- en losruimte voor de deur. Parkeergarage op ca 25 m loopafstand. Bij huur voor lange termijn is het mogelijk om een overdekte parkeerplaats bij te huren, pal achter de studio.

Te huur per uur, dagdeel of vaste periode.

Huur per uur Euro 20,00
Huur per dagdeel: Euro 60,00
Huur voor vaste langere periode: in overleg.

Voor dansstudenten gereduceerde tarieven in overleg.

De ruimte is standaard uitgerust met:
houten dansvloer, spiegels, drumstel, 20 stapelbare stoelen, versterker en gratis wifi. Toilet en kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

24-06-2016 t/m 24-06-2017