hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek creatief kantoor / bedrijfsruimte
1 (85)

Huur de circulaire studio van ons non-profit podium Workship én ondersteun een eigenwijze culturele programmering voor buurtbewoners van Amsterdam Noord.
(Amsterdam)
Elise

Deze mededeling is verlopen (27 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Huur de circulaire studio van ons non-profit podium Workship én ondersteun een eigenwijze culturele programmering voor buurtbewoners van Amsterdam Noord.

Workship, podium op de Ceuvel is een oude woonark die is omgebouwd tot theater en studio, met als doel een kruisbestuiving te creëren tussen de internationale ervaring van Theatre Embassy en Broedplaats De Ceuvel.

Met een klein team vrijwilligers werken we hier aan programma’s op het gebied van muziek, theater, film en lezingen. Door middel van eigenwijze culturele programmering verbinden we een duurzame innovatieve community met (podium)kunsten en de buurt.

De Workship kan op aanvraag zelf worden geprogrammeerd en gehuurd en is aanpasbaar voor diverse activiteiten. Het is een unieke ruimte met diverse mogelijkheden voor een borrel of brainstorm, training of cursus, repetitie of uitvoering, flex werkplek of vergadering.

De ruimte is 70m2 en voorzien van een podium voor sprekers of performers, beamer, geluidsapparatuur, (theater)licht, (sta)tafels, stoelen, een kleine keuken en een buitenruimte met vuurplaats. Als onderdeel van De Ceuvel is de Workship 100% circulair opgezet.

Workship, podium op de Ceuvel
Korte papaverweg 6c
1034 KB Amsterdam Noord

www.workship.nu
27-06-2017 t/m 27-12-2017