54 (55)

Zoek je een inspirerende werkplek / atelier? Kom naar LOOkatie 364

Stichting KunstPost - LOOkatie364 | (Den Haag)

LOOkatie364 is het cultureel en maatschappelijk centrum in Haagse Hout. Op LOOkatie364 hebben zowel maatschappelijke initiatieven als ook kunstenaars hun werkplek. In het voormalige Stadsdeelkantoor Haagse Hout zijn mensen neer gestreken met hart voor de wijk en oog voor de stad. Iedereen die hier een werkplek heeft is betrokken bij de directe omgeving van het pand. We zijn dan ook opzoek naar kunstenaars, makers en initiatieven die openstaan voor de wijk door het geven van lessen, het aanbieden van activiteiten of hun kennis willen delen of...... doel is dat de buurt, de buren en andere geïnteresseerden binnen lopen en met een taalles, cursus pianospelen of zinvolle dagbesteding onder de arm weer vertrekken om op een later tijdstip weer terug te komen.
Daarnaast verhuren we in dit pand ook vergaderruimte, workshopruimte, galerieruimte, yogastudio en een keuken. Meer weten? Check onze site!

www.lookatie364.nl

14-04-2020 t/m 14-04-2021

Den Haag
Ingang LOOkatie364 aan Het Kleine Loo 364 in Den Haag. Beneden is onze galerie en boven zijn diverse ateliers en werkruimtes voor sociaal/maatschappelijke initiatieven met hun focus op de wijk. Daarnaast hebben we een vergaderkamer en een workshopruimte die ook voor derden per uur te huur zijn. Meer weten? kijk op www.LOOkatie364.nl
Den Haag (2)
Vergaderkamer LOOkatie364 ook per uur te huur voor jou vergadering, event, bijeenkomst of brainstorm sessie.

Stuur een bericht naar "Stichting KunstPost - LOOkatie364"