62 (62)

Atelier / werkruimte te huur

Till | (Utrecht)

Ben jij ontwerper of meubelmaker en op zoek naar een creatieve werkplaats waar je goed kunt werken en ook nog leuke mensen om je heen hebt, die altijd voor een praatje open staan?

Vanwege persoonlijke omstandigheden kan ik er nu niet meer werken. Ik ben op zoek naar iemand die mijn plekje inneemt. De werkplaats is in "De createur" in Utrecht. Dat is een bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve ondernemers met werkplekken, werkruimtes, ateliers, gezamenlijke hout- en metaalwerkplaatsen, een fotostudio en een verfruimte.
De Createur bestaat momenteel uit 3 locaties op de Europalaan en de Lanslaan in Utrecht. Mijn plekje zit op de Lanslaan. Samen met andere ondernemers hebben we een hele gezellige sfeer. We lunchen of borrelen vaak samen.

De werkplek heeft een bureautafel met veel opslagruimte en een Platenopslag. Alle gezamenlijke werkplaatsen kunnen 24/7 gebruikt worden. De werkplek is in het gebouw op de eerste verdieping. Tussen de werkplaats en mijn werkplek zijn er 2 deuren. Dat is erg fijn. Zo kun je altijd met rust werken, ook als er beneden veel lawaai is. De kamer deel ik nog met twee andere ondernemers.
De huur voor de werkplek/werkplaats bedraagt 220€ incl btw. (181€ excl.).
Maar je mag hem gedurende de eerste maanden voor een lagere prijs huren. Hij is vanaf direct beschikbaar.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, mag je mij altijd contacteren.
Je kunt ook op de website kijken: www.decreateur.com

Ik hoor graag van je =)
Met vriendelijke groet
Till

04-08-2019 t/m 04-08-2020

Stuur een bericht naar "Till"