hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
248 (270)

Schildercursus Bussum en het Gooi Vrij Atelier
(Bussum)
Eduard Moes

Schildercursus Bussum en het Gooi Vrij Atelier
Het vrij-atelier is de plek om je in je eigen stijl en met persoonlijke onderwerpen verder te ontwikkelen in het schilderen en/of tekenen. Op maandagochtend, maandagmiddag, dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagmiddag en woensdagavond.

Het Inloop Atelier is een teken- en schildercursus voor mensen met enige teken - en/of schilder ervaring maar vooral voor mensen die het leuk vinden om één ochtend of avond in de week lekker samen te schilderen.Tijdens de cursus kan iedereen zich individueel verder ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken en vooral het plezier in het schilderen ervaren.

Er wordt in deze schildercursus zelfstandig gewerkt naar aanleiding van persoonlijke thema's en meegebrachte voorbeelden in eigen techniek. Dit kan zijn olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt, potlood, houtskool enz.
Inschrijven kan via de site of bel naar 06-48730955
De lessen worden deskundig begeleid door bevoegd docent Eduard Moes. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van schildercursussen, trainingen en workshops in binnen en buitenland. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges aan verschillende opleidingen. Op dit moment is hij o.a. docent aan de Kunstacademie St. Joost te Breda.

moes.cc/schildercursus
Kunstinzicht pagina: Atelier Eduard Moes / schildercursussen en workshops
06-05-2017 t/m 06-05-2018
Eduard Moes ( Bussum ) Cursussen
Eduard Moes ( Bussum ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar "Eduard Moes"