hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
1 (267)

Nieuwe cursus realistisch schilderen
(Maarssen)
Classic Art Atelier

Deze mededeling is verlopen (295 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Nieuwe cursus realistisch schilderen
Het is nog steeds mogelijk om in te stromen bij cursussen die in september 2016 zijn gestart.

Wat leert u?
U leert penseelvoering, technieken voor diverse texturen, perspectief, compositie, licht/donker, contrasten en kleurenleer. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren schilders. De lessen kunnen ook gevolgd worden ter voorbereiding op de kunstacademie.Er is veel ruimte voor individuele begeleiding en aandacht. Daardoor kunt u in relatief korte tijd uw creativiteit volgens uw eigen wensen en intuïtie vorm geven.

Onderwerpen
Naast diverse schildertechnieken wordt ook aandacht besteed aan compositie, perspectief, kleurenleer, stofuitdrukking en kennis van materialen. U richt zich zoveel mogelijk op zelf gekozen onderwerpen zoals: stillevens, dieren-, natuur-, portret-, model-, landschappen. Heeft u al meer ervaring, dan leggen we ons toe op verdieping van de technieken in eigen composities.

Stap voor stap
In de traditie van de ‘realisten’ maakt u stap voor stap kennis met de technieken van het schilderen. Met deze vaardigheden kunt u zelfstandig tot fraaie creaties komen. Dit is tevens de basis voor een verdere ontwikkeling van uw eigen stijl en identiteit.

Op eigen niveau
De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als u al ervaring heeft, sluiten wij aan op dit niveau. De mogelijkheden en de ambities van de leerling staan hierbij centraal.

Maximale begeleiding
U krijgt persoonlijke aandacht en individuele begeleiding in uw eigen tempo en op uw eigen niveau. Al na twee á drie lessen kunt u uw eerste mooie schilderij aan de muur hangen. Binnen één jaar verbluffend resultaat!

Gezelligheid
Gezelligheid staat voorop. Daarom zorgen we voor voldoende gratis koffie en thee met iets lekkers.

Lesduur
Eén lesdeel duurt 3 uur. Er is geen bepaalde tijdsduur aan de schildercursus gekoppeld. U kunt op ieder gewenst moment beginnen met de lessen en u kunt zolang leerling blijven als u wilt.

Inschrijven
Inschrijven kan direct via de webshop van de website.

Meer informatie vind u op www.classicartatelier.nl

www.classicartatelier.nl
Kunstinzicht pagina: Classic Art Atelier
03-01-2017 t/m 03-04-2017
Classic Art Atelier ( Maarssen ) Cursussen
Classic Art Atelier ( Maarssen ) Cursussen (2)
Classic Art Atelier ( Maarssen ) Cursussen (3)
Classic Art Atelier ( Maarssen ) Cursussen (4)
Classic Art Atelier ( Maarssen ) Cursussen (5)