hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek cursussen
1 (258)

Schilderles olieverf
(Haarlem)
de Kromme Gevel

Deze mededeling is verlopen (48 dagen), reageren is niet meer mogelijk.

Schilderles olieverf
Wil je leren schilderen met olieverf, wil je je schildertechniek wat verbeteren of zoek je gewoon een plek waar je gezellig met anderen samen kunt schilderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons atelier in hartje Haarlem organiseren wij lessen in schilderen met olieverf. Gezelligheid, werken op je eigen niveau en in je eigen tempo staan hierbij centraal.

Schilderles olieverf
Bij onze schildercursus ‘schilderen met olieverf’ kun je zelf aangeven welk onderwerp je graag wil schilderen. Dat kan een stilleven zijn, een portret, een dier, noem maar op. De lessen worden gegeven door kunstschilder Willem Bergisch. Hij kan je de basisbeginselen van schilderen leren: van schets tot en met afwerking. Wil je helemaal zelfstandig werken, of experimenteren met andere materialen, dan kan natuurlijk ook!

Wanneer
‘Schilderen met olieverf’ is op dinsdagavond vanaf 19.00 uur en duurt ongeveer drie uur. Bij voldoende aanmeldingen zijn ook andere avonden en tijdstippen mogelijk. De groepen die nu lopen zijn voor volwassenen. Bij voldoende aanmeldingen kan er ook een les speciaal voor jongeren of kinderen georganiseerd worden. Je kunt instromen op ieder gewenst moment.

Wil je de sfeer proeven en een keertje uitproberen? Maak een afspraak voor een proefles.. Je kunt instromen op ieder gewenst moment.

Kosten
De cursus in een reeks van 10 lessen, inclusief materiaal dat u gebruikt, krijgt u voor een gereduceerd tarief van 220 euro. Betaling in termijnen is mogelijk. Kies je liever voor losse lessen, dan betaal je 25 euro per les.

Aanmelden of vragen?
Mail, bel, of kom even langs!

www.krommegevel.nl/home/schilderles-cursus-workshop-haarlem/schilderles-olieverf
Kunstinzicht pagina: Willem Bergisch Kunstinzicht pagina: de kromme gevel
29-01-2017 t/m 29-01-2018
de Kromme Gevel ( Haarlem ) Cursussen