75 (154)

Cursus beeldhouwen en beeldhouwtechniek

Niek Wittebrood | (Odijk/utrecht)

Cursus beeldhouwen en beeldhouwtechniek

Beeldhouwen in steen voor beginners en gevorderden.
Wanneer: Vrijdag ochtend 9.30-12.30 uur en donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. inloop 19.30 uur.
Maak direct je beeld en leer hoe je de steen kunt vormen. Leer je hoe je kunt werken met steen en de technieken om in te zetten voor je beeldhouwwerk.
Gewerkt wordt in Mergel, Speksteen, Albast, Serpentijn, Springstone, Franse kalksteen, Belgisch hardsteen en Marmer en graniet behoort ook tot de mogelijkheden.
Er wordt op eigen niveau les gegeven. Instap is doorlopend. Een serie van 12 lessen (strippenkaart) kost 265 euro exclusief materiaal, inclusief gebruik van gereedschap. Na twee series betaal je 240 euro per 12 lessen.
De kaart is een jaar geldig en kan naar behoeven worden ingevuld met lessen. Er kan gewisseld worden met de vrijdag en donderdagavond les.
Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Bel Niek Wittebrood 0653583957 of stuur een email naar info@steenidee.nl
Kijk ook op www.steenidee.nl/cursussen

www.steenidee.nl/cursussen

17-12-2019 t/m 17-06-2020

Niek Wittebrood ( Odijk/utrecht ) Cursussen
Bas werkt aan zijn laatste project, "De Uil" in harde Franse kalksteen, na diverse projecten in Belgisch Hardsteen en Euville (Franse kalksteen).
Niek Wittebrood ( Odijk/utrecht ) Cursussen (2)
Johan werkt aan zijn beeld in marmer waarbij figuur van vrouw veranderd in een Cobra slang. Johan is begonnen met de cursus techniek van het hakken en past deze technieken toe voor zijn beelden waarbij ik hem begeleid in het beeldende proces en de toepassing van technieken en gereedschap.

Stuur een bericht naar "Niek Wittebrood"